Contactologia

Les lents de contacte són unes lents correctores que s'adapten directament en contacte amb els ulls, sobre la capa lagrimal que lubrifica la còrnia.

Una bona adaptació de lents de contacte i seguir les normes d'higiene recomanades pel professional, ens garanteix la seva seguretat i comoditat.

Tipus de lents de contacte:

  • Permeables al gas: Són lents de contacte d'un material amb una certa consistència, que deixen passar l'oxigen a través del material. Aquest tipus de lents de contacte s'adapten perquè en alguns casos ens proporcionen major qualitat de visió en miopia, hipermetropía, astigmatisme, presbícia o “vista cansada”, queratocon, orto-k o en còrnies irregulars.
  • Lents de contacte toves: Són lents de contacte de materials amb un gran contingut d'aigua en el seu interior. Són lents molt fines pel que la seva durada serà més limitada que les lents permeables. El material d'aquestes lents és més delicat, solen ser d'un sol ús amb durades des d'un dia, una setmana, quinze dies, un mes o trimestrals.

Avantatges de l'ús de lents de contacte:

  • Proporcionen un major camp visual.
  • La grandària de les imatges que se'ns projecta en la retina és el més semblant a la realitat. Per això en casos de gran diferència de graduació entre tots dos ulls és una bona manera de poder corregir tota la graduació de cada ull per separat.
  • Les lents de contacte suposen un canvi estètic, una major llibertat i seguretat en els moviments en l'esport i en alguns àmbits laborals.
  • Les adaptacions de lents de contacte progressives, ens donen una bona qualitat de visió des de lluny i a prop, proporcionant molta comoditat en tasques de visió pròxima.

READAPTACIÓ DE LES LENTS DE CONTACTE

Molts usuaris de lents de contacte s'han vist obligats a abandonar-les a causa d'una intolerància, per un excés d'ús, sequedat ocular i/o irritació. L'estar en constant evolució de nous materials i geometries, ens permet readaptar lents de contacte amb major èxit.

Lents de contacte ORTO-K

L'orto-K o ortoqueratologia és un tractament reversible i segur que permet compensar la nostra graduació mentre dormim. Durant la nit es produeixen uns canvis corneals necessaris que permeten veure bé durant tot el dia, sense utilitzar ulleres o lents de contacte.


AVANTATGES DE L'ORTO-K?

  • Visió optima durant tot el dia.
  • Practicar esports sense la incomoditat de les ulleres o lents de contacte.
  • Quan l'ambient laboral no ens permet l'ús de lents de contacte o ulleres.
  • Controla la progressió de la miopia.

Si necessites més informació consulta a www.orto-k.com