Qui sóm

Al centre HOLOCROM treballem per la teva salut visual, som un equip de professionals compromesos en la visió des de fa més de 25 anys.

Entenem el sistema visual des d'una visió holística; el nostre processament visual i auditiu juntament amb la postura estan interrelacionats i integrats en tot el sistema d'acció, sensorial i motor.

Un examen visual especific i complet ens permet detectar símptomes i anomalies visuals.

El nostre objectiu a Holocrom, és detectar, prevenir i ajudar amb les millors tècniques de teràpia en l'optimització del sistema visual.

Optometría

El 80% de la informació processada en el cervell ens arriba a través del sistema visual. L’optometria és la ciència que estudia el desenvolupament i el funcionament del sistema visual.

Teràpia visual

"La visió s'aprèn per tant es pot entrenar". El nostre objectiu és optimitzar la visió per mitjà de les millors tècniques en teràpia visual.

Contactologia

Utilitzem els últims avanços en ORTO-K, lents monofocals i progressives. Els tractaments són sempre personalitzats.

Teràpia Auditiva

L'estimulació auditiva millora els problemes de memòria, dèficit d'atenció, el llenguatge i la lecto-escriptura.

Noves tecnologies

Les noves tecnologies ens exigeixen una adaptació del nostre sistema visual i postural, i no sempre estem preparats per realitzar-les de manera còmode i eficaç.

Control Miopia

La miopia és una dificultat de la visió des de lluny, podem veure amb claredat els objectes de prop, però borrosos els objectes des de lluny.

   

Brain VT