Optometria

L'optometria és la ciència que estudia el funcionament no patològic del sistema visual.
Detecta, preveu i soluciona dificultats del rendiment visual.

Foróptero

La visió s'avalua, sense perdre de vista que està present en tot el cervell, no només captant i transformant la llum en imatges, sinó com a part integradora en el desenvolupament i habilitats motores.

Podem detectar diferents causes:

  • Les Refractives, com la miopia, hipermetropia, astigmatisme, presbícia, que no ens permet enfocar bé. Es compensa amb una correcció que pot ser ulleres o lents de contacte.
  • A les habilitats visuals, on s'elabora un pla de teràpia visual personalitzat i individualitzat amb la finalitat d'optimitzar el rendiment laboral, escolar i esportiu.
  • A l'integració visuopostural, on es procedeix a intervenir amb correcció òptica o teràpia visual.

L'examen optomètric el realitzem amb un sistema de refracció binocular, que utilitza tecnologia 3D com a nova metodologia, obtenint una graduació més òptima i precisa, facilitant la màxima comoditat de visió a les noves tecnologies.

Facilita l'examen a nens sent més dinàmic i entretingut, proporcionant major fiabilitat.

A Holocrom som conscients en tot moment de la importància que té el nostre sistema visual, per a obtenir un bon rendiment escolar, laboral i esportiu.

Des de fa més de vint anys la nostra visió terapèutica sempre ha estat global i holística. Amb la capacitat de veure el tot i no les parts, treballant de manera integrada i entre si, les diferents disciplines terapèutiques, donant importància a cada moment al que necessita el nen o l'adult.